BroWro Dodano: 2010-01-19 16:41
Szczerze mówiąc wątpię aby komuś chciało się specjalnie szperać :)
A dzięki temu (poniekąd), że gadamy sobie pomiędzy sobą temat jest na głównej zainteresował 2 - 3 osoby - czyli sukces :) Prawda ?? :)
If i can`t be my own i feel better dead.
Dodano: 2010-01-19 17:13
| bastet666 napisał(a): |
| O ile mi wiadomo od rozmowy o filamch itd..sa odpowiednie tematy :) |
Ale mnie w naszej grupie nie interesują inni tylko wy.
Sumo. Jeśli uważasz nabycie 2-3 osób za pomocą chałturzenia za sukces to ja dziękuję :|
"God made me a cannibal to fix problems like you."
BroWro Dodano: 2010-01-19 17:16
Zawsze coś :) Zawsze należy szukać pozytywnych aspektów :)
Idę na Bro 
Dodano: 2010-01-19 17:22
| KostucH napisał(a): |
| [quote:443d675ea6="bastet666"]O ile mi wiadomo od rozmowy o filamch itd..sa odpowiednie tematy :) |
Ale mnie w naszej grupie nie interesują inni tylko wy.
Sumo. Jeśli uważasz nabycie 2-3 osób za pomocą chałturzenia za sukces to ja dziękuję :|[/quote:443d675ea6]
Cos Ty taki nastroszony Kostuszku?
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
BroWro Dodano: 2010-01-19 19:13
Schlebia mi to, że o Nas myślisz :)
BroWro Festung Dodano: 2010-01-19 22:20
| KostucH napisał(a): |
| Hey! Możecie łaskawie z tego wątku nie robić gadu gadu? Ktoś chce dołączyć, włazi, patrzy a tu rozmówki o dupie marynie. Dajcie sobie siana z takimi off-topami co? Ja wiem, że macie poczucie bycia ekipą ale pomyślcie też o tych co chcieli by dołączyć. BroWro miało służyć do umawiania spotkań. Na razie nie mam czasu robić porządków bo jest sesja. I nie obrażajcie się na mnie za tego posta bo jak przejrzycie te 113 stron to sami się ze mną zgodzicie. Za jakiś czas trochę tu pozamiatam. |
Ja udzelilem sie w tym temacie forum po przczytaniu kilku stron o dupie marynie, wiec taka rozmowa mimo wszystko przynosi efekty ;]
Nie ma rzeczy niemozliwych
BroWro Festung Dodano: 2010-01-19 22:56
| bastet666 napisał(a): |
| Cos Ty taki nastroszony Kostuszku? |
Bo się w tym wątku śmietnik trochę zrobił, a nie taki zamiar miałem zakładając go.
A gdyby ktoś chciał dołączyć to by wlazł na forum Wrocławia i odezwałby się. Reszta jest z łapanki bo temat akurat był widoczny na stronie głównej. Macie dziennikarskie podejście do promocji tematu ale co do zawartości... Żeby tu jeszcze było co ciekawego poczytać od was. Co z tego, że są odrębne fora dla literatury, filmu i muzyki? Pogadajcie też o tym tutaj.
Co by wpuścić trochę powietrza... Jakiś czas temu znajomy podrzucił mi zespół. Borknagar. Możliwe, że niektórzy z was znają - albo i nie - ale warto się pochwalić :)
Dodano: 2010-01-19 23:05
Muzycznie pasuje ..jednak ten wokal... ;/
"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "
Dodano: 2010-01-19 23:08
Fuck, chciałam coś mądrego napisać ale nawewt juz nie jestem w stanie porządnego zdania sklecić, które układałoby się w jakąś logiczną całość;/ Dupa tam idę spać inaczej padnę na klawiaturę ;/ Dobranoc wszystkim :)
P.S. Borknagara się zna i od czasu do czasu słucha 
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą
Dodano: 2010-01-19 23:09
| ravenheart99 napisał(a): |
| Fuck, chciałam coś mądrego napisać ale nawewt juz nie jestem w stanie porządnego zdania sklecić, które układałoby się w jakąś logiczną całość;/ Dupa tam idę spać inaczej padnę na klawiaturę ;/ Dobranoc wszystkim :)
P.S. Borknagara się zna i od czasu do czasu słucha ![]() |
Napij sie to zawsze pomaga:)
Dodano: 2010-01-20 09:49
Piję. Kawę
A tu mam coś co mi się z Ojcem Założycielem od razu skojarzyło : http://demotywatory.pl/764739/Dzien-dobry
Dodano: 2010-01-20 11:04
Wybiera się kto posłuchać Reni Przemyk w niedzielę do IMPARTU?
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2010-01-20 13:23
Nie stać mnie ;/ właśnie zobaczyłam ile mam na koncie :/
:) Dodano: 2010-01-20 13:33
Po ile bilety ??
Dodano: 2010-01-20 13:35
35/45 zeta
:) Dodano: 2010-01-20 13:39
Musze sie zastanowc w takim razie :)
BroWro Festung Dodano: 2010-01-20 17:22
| ravenheart99 napisał(a): |
Piję. Kawę A tu mam coś co mi się z Ojcem Założycielem od razu skojarzyło : http://demotywatory.pl/764739/Dzien-dobry |
Widziałem to. Tylko, że znajoma wycięła mi przy okazji niezły dowcip mówiąc, że widziała mnie na demotywatorze.
Też bym się wybrał na Renatkę ale mam już pewne plany i finansowo za ostro wygląda ten zakręt.
Dodano: 2010-01-20 18:24
Ostro, bo nową płytę będą prezentować. I w przedsprzedaży tragedii cenowej nie ma. No jak chceta. Jakby kto się zdecydował, to niech daje znać.
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
BroWro Dodano: 2010-01-20 18:36
Jestem wstępnie zainteresowany :)
Dodano: 2010-01-20 19:58
Do 24 stycznia trwają zapisy na warsztaty wokalne z Renią, które odbywać się będą jakoś od 2 lutego. O ile dobrze zrozumiałam plakat, to "warsztatowcy" będą na owym koncercie robić za chórek.
Są jacyś chętni?
Warsztaty mają być w jakimś domu kultury na Podwalu, którego nazwa wyleciała mi z głowy.
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-01-20 20:13 Zmieniono: 2010-01-20 20:14
Recital z warsztatowcami będzie chyba 6.02., na koniec zajęć :) Ten koncert jest z warsztatami niezwiązany. Gdybym umiała choć trochę śpiewać, to możliwe, że bym się skusiła na nie
Dodano: 2010-01-20 21:33
Heh, aż zaczynam żałować że mi słoń na ucho nadepnął i mój talen wokalny poziomem dorównuje poniżej przeciętnej
:/
Dodano: 2010-01-20 21:52
Czyli jednak niedokładnie przeczytałam.
Chooodźcie, to nic nie szkodzi, że się nie umie, przecież po to się tam idzie - żeby się nauczyć. ;D
"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."
Dodano: 2010-01-20 23:39
Warsztaty są dla dopracowania własnego warsztatu
A jak kto nie posiada zadnego warsztatu, to nie ma co dopracowywać
A 270PLN piechotą nie chodzi. A szkoda.
Dodano: 2010-01-21 00:23
Chcesz zebysmy kogos zabily naszym wyciem?
Choc mara zlego glosu nie ma,zwlaszcza jak po pijaku śpiewa koledy i pszczołke maje